Aktuell informasjon om korona på Gautefall Skisenter

Aktuell informasjon om korona på Gautefall Skisenter – Sesong  2020/2021

Mange har spørsmål angående vår kommende skisesong. Vi åpner skisenteret 5. desember med forbehold om snø. Vi holder åpent og overholder alle restriksjonene som er laget for vår bransje. 

Hovedregler gjelder hos oss som ellers i samfunnet:

  • ikke dra på ski hvis du er smittet, syk eller i karantene, da skal du bli hjemme
  • vær nøye med renhold, vask hendene og vi hensyn til andre
  • hold avstand
  • følg de skilt og anbefalinger du møter i alpinanlegget, og innrett deg slik du blir bedt om, så hjelper du oss med det viktige smittevernsarbeidet

Ofte stilte spørsmål:

Hva skjer dersom anlegget må stenge i år på grunn av pandemien? Får vi tilbake penger for sesongkortet vi kjøper i år?

Om vi må igjennom en lockdown pga pandemi og må stenge ned vil vi gi en forholdsmessig refusjon på sesongkortet om ikke 2/3 av sesongen er unnagjort.

Hvordan håndterer dere smittevernet i alpinanlegget?

Vi har skjerpede rutiner på renhold, og følger retningslinjene i god dialog med FHI og Helsedirektoratet. Anlegget desinfisererer alle nødvendige kontaktpunkt, som dørhåndtak, toaletter, bankterminaler, fjernkontroller og andre glatte flater. Vi har også touch free betalingsløsninger og anbefaler alle til å kjøpe heiskort på nett på www.gautefall.no 

Skiskolen, skiutleie, shuttle, serveringssteder og alle tilknyttede næringer i alpinanlegget har fått egne anbefalinger fra bransjeforeningen Alpinanleggenes Landsforening der vi følger. I anlegget vil det etterhvert komme god veiledning om hvordan du skal oppføre deg i heiskøen, i heisen, hvis du trenger hjelp, hva du skal gjøre hvis du skal på skiskole eller trening og renn osv. slik at du som gjest skal føle deg trygg og ivaretatt.

Les mer på fnugg sin side: https://fnugg.no/artikler/sporsmal-og-svar-en-vintersesong-med-korona-i-norge/

Husk også vår sesongkort kampanje. Kjøp heiskort til hele husstanden for kr 10 000,- for inntil 5 personer*

Vi gleder oss til en ny trygg skisesong med dere!

 #gautefallskisenter