Publisert: 02.01.2021

Påskeråd 2021


Velkommen til Gautefall Skisenter!
Det er covid-19 begrensninger i anlegget og dermed et redusert antall skipass tilgjengelig.
Husk derfor at kjøpe dit heiskort på vår webshop i god tid for at sikre deg en plass. Du kan kjøpe heiskort på dette link:

OBS alle heiskort er gyldige for den datoen du selv velger, husk å sjekke at du kjøper kort til riktig dato! Dette kan ikke endres i etterkant om du for eksempel ombestemmer deg, været er ikke slik du hadde ønsket osv.

Skiutstyr kan leies som vanlig, og må ikke bestilles i forveien.

PÅSKEFERIERÅD

Det nærmer seg påske og vi ønsker å komme med noen klare anbefalinger og råd til våre gjester som skal besøke oss i denne perioden.

For at denne ferien og høytiden skal bli gjennomført så trygt som mulig, er vi avhengig av at alle følger råd og anbefalinger først og fremst fra regjeringen, i sine hjemkommuner og ikke minst: fra oss. Vi har et stort ønske om å få gjennomføre påsken, men det innebærer et skjerpet blikk og en årvåkenhet fra alle på smittevern.

I de nasjonale påskeferierådene oppfordres det til at folk som bor i kommuner med særlig høyt smittetrykk, ikke bør reise på hotell eller overnattingssteder som samler særlig mange. Likevel er det ikke forbudt. Derfor ber vi om at dere alle gjør denne vurderingen selv ut ifra hvor dere bor, og om det er trygt å reise.

HOVEDREGLENE

TENK PÅ DETTE ALLER FØRST:

  • Er jeg syk?
  • Er jeg i karantene?
I så fall skal du ikke besøke anleggene våre. Vi er helt avhengig av at folk som har symptomer, er syke eller er i karantene, holder seg hjemme.

HEIS

  • Følg køanvisninger. Her er det anbefalt i vår egen smittevernveileder, som er godkjent av FHI, at det opprettholdes ett sete mellom gjester. Heiser skal ikke fylles aktivt.
  • Det vil være kontroller ved heisene for å påse at folk ikke har med seg medbrakt alkohol inn i anlegget.

UTEOMRÅDENE I ANLEGGET

  • Det vil ikke være tillatt og nyte medbrakt alkohol i bakken eller anlegget. Dette for at vi ikke skal få ansamlinger av folk, og vi ber igjen innstendig om at folk respekterer dette.

SERVERINGSSTEDER

Serveringssteder:

  • Rytterspranget Kafé og Ski Lodge Gautefall sine restauranter er stengt for sesongen.
  • Munnbind skal brukes der man ikke kan holde 2-meters regelen.
  • Senterkafé er åpent.
  • Registrer dere via QR-kode og våre SafeSpot-løsninger slik at potensiell smittesporing er i orden.
  • Følg køanvisninger utenfor serveringsstedene og respekter at smittevern særlig på steder med kø er kritisk for å holde trengsel på et minimum.
Brudd på disse reglene vil medføre bortvisning fra anlegget. Endringer og feil kan forekomme.

Tusen takk for at dere bidrar til at vi kan få gjennomføre påskeferien så trygt som mulig. Skulle dere observere noe som ikke føles greit eller er brudd på disse reglene, ikke nøl med å ta kontakt med våre ansatte ute i anlegget eller på serveringsstedet dere oppholder dere.

Skisenteret har åpent hver dag fra torsdag 25. mars til søndag 4. april.

VI ØNSKER ALLE VÅRE GJESTER EN FANTASTISK GOD PÅSKE I VÅRE SKIBAKKER.

VELKOMMEN!